Highland Lodge
Highland Lodge har i løpet av de siste par
årene blitt forvandlet fra et tradisjonelt
hotell til en elegant lodge. Den kjente
norske interiørarkitekten Anemone Wille
Våge har designet fellesområdene, med en
moderne lounge som midtpunktet.
Kjenner du igjen trekk fra The Thief i Oslo,
er ikke det så rart.
I renoveringen, ble mange av rommene og
konferanseområdet konvertert til
leiligheter i ulike størrelser og lagt ut for
salg til privatpersoner. Highland Lodge
driftes som et hotell gjennom avtaler med
leilighetseierne, hvor hotellet kan bruke
leilighetene eller deler av dem som
hotellrom og suiter når de ikke er i bruk.
Highland Lodge har eget bakeri kjent for
sine kanelsnurrer og egen Pizzeria som vi
presenterer under restauranter. I tillegg
har Ørjan Johanessen, Bocuse d’Or vinner
og innehaver av Bekkjarvik Gjestgiveri,
åpnet Spiseriet Beefbar her.
Når været tillater det kan man nyte både
mat og drikke på den store terrassen på
forsiden av hotellet
Hotellet eies og driftes av samme selskap
som også sår bak Vestlia Resort og Bardøla
hotel
Highland Lodge har et stort moderne
aktivitetsområde med treningsstudio,
svømmebasseng, sauna og jacuzzi. I tillegg
finnes skistall i kjelleren
Trykk på bildet for å se video fra Highland
KONTAKT:
Lienvegen 11, 3580 Geilo,
www.highland.no
+47 32 09 61 00
Trykk på bildet for å se video